Kvalitní outdoorová obuv PRABOS z APMsport.cz - pro všechny dobrodruhy

Když se řekne turistické a taktické boty, mnohým z nás se před očima vynoří obraz nesčetných kilometrů, divoké přírody a dobrodružství, která čekají jen na to, aby byla prožita. V těchto chvílích se neobejdeme bez spolehlivého parťáka na našich nohou. A právě zde na scénu vstupuje česká značka Prabos, jejíž boty jsou synonymem kvality, tradice a inovace. A kde jinde začít své dobrodružství, než u kompetentního prodejce APMsport, kde naleznete ucelenou nabídku bot Prabos a tým parťáků, kteří vám s radostí a odborností pomohou vybrat ten správný typ obuvi pro vaše plány.

 

 

Začněme s turistickými botami Prabos. Tyto boty jsou navrženy tak, aby splnily potřeby jak lehké, tak náročné turistiky. Jejich kvalita a zpracování jsou odrazem téměř 170leté tradice, která se začala psát ve Slavičíně, kdy pan Josef Pivečka postavil první koželužnu. Dnes, stejně jako v minulosti, jsou boty Prabos vyrobeny s láskou a pečlivostí, přičemž každý pár prochází rukama zkušených řemeslníků ve Slavičíně. Díky tomu je každý pár unikátní a plný příběhů lidí, kteří se na jeho výrobě podíleli.

 Jedním z etalonů v nabídce Prabos jsou boty Prabos Condoriri GTX a Tundra GTX, které si udržují vysokou popularitu mezi zákazníky. Tyto modely jsou otestovány v nejdrsnějších podmínkách, což dokazuje i expedice "Pěšky Patagonií Až na konec světa" a následná cesta "Landroverem na Aljašku a dál pěšky", které absolvovaly cestovatelky Alča a Mája, neboli duo Aawesome, v botách Prabos. 

Pokud jde o taktické boty Prabos, ty jsou pravým společníkem pro milovníky dobrodružství nejen v přírodě, ale i v náročných pracovních podmínkách. Vyznačují se vysokou odolností, bezpečnostními prvky a komfortem, který oceníte i po celodenním nošení. Ať už jste v přírodě, na expedici, nebo na službě, taktické boty Prabos poskytují nejen ochranu, ale i pohodlí.

 

 

Boty Prabos jsou vyrobené v Česku s vysokou kvalitou použitých materiálů. Ať už jde o modely s membránou GORE-TEX, která zajišťuje voděodolnost a paropropustnost, nebo o modely bez membrány s hydrofobním svrškem z hovězinové usně, Prabos stojí za kvalitou svých produktů. A právě díky této kvalitě si boty Prabos získaly srdce mnoha trampů, tuláků a milovníků přírody.

 

Nyní, když cestovatelé a propagátoři zdravého životního stylu Adam Novák a David Švob se svými partnerkami testují boty Prabos Vagabund Ankle na své šamanské cestě Jižní Amerikou, máme opět šanci vidět, jak se české boty Prabos osvědčí v dalších náročných podmínkách. A to vše s podporou APMsport, kde najdete nejen širokou nabídku bot Prabos, ale i tým, který vám s radostí poradí, doporučí správný typ obuvi a pomůže s jeho údržbou. 

 

Tak neváhejte a vydejte se za dobrodružstvím s botami Prabos na nohou. Ať už plánujete lehkou turistiku, náročnou expedici, nebo potřebujete spolehlivé taktické boty, Prabos a APMsport jsou tu pro vás, aby vám pomohli najít ten správný pár bot pro vaše dobrodružství.