Jak správně vybrat tu správnou botu PRABOS

Vybrat správnou velikost obuvi je klíčové pro vaše pohodlí a zdraví vašich nohou. Následující návod vám pomůže určit správnou velikost a zajistit, že vaše nové boty PRABOS budou jako ulité.


1. Připravte se než začnete, ujistěte se, že měříte své nohy odpoledne nebo večer, protože nohy během dne mírně otékají.  Ideální je také, pokud máte u sebe ponožky, které obvykle nosíte s botami, které chcete koupit.


2. Měření délky nohy - Položte list papíru na zem a přitiskněte ho k zdi. - Postavte se na papír s patou přisunutou ke zdi. - Označte nejdelší část vaší nohy (obvykle palec) na papír. - Opakujte proces i pro druhou nohu. - Pomocí pravítka změřte vzdálenost od okraje papíru k vašemu nejdelšímu bodu. - Změřte obě nohy a použijte měření delší nohy pro výběr velikosti.

Video návod zde:

 

3. Zvážení specifických potřeb - Pokud máte vysoký nárt nebo široké nohy, možná budete potřebovat vybrat širší velikost.  V případě, že se vaše měření nachází mezi dvěma velikostmi, vždy vyberte větší velikost pro lepší pohodlí.


6. Online recenze a dotazy - Přečtěte si recenze od zákazníků, kteří již boty PRABOS zakoupili. Můžete získat cenné informace o tom, jak velikosti sedí. - Neváhejte se na stránkách www.apmsport.cz zeptat na jakékoli dotazy ohledně velikostí nebo střihů. Dodržováním těchto kroků zajistíte, že si vyberete správnou velikost obuvi PRABOS, která vám bude sloužit na všech vašich dobrodružstvích. Pamatujte, že správně padnoucí obuv je základem pro pohodlný pohyb a zdraví vašich nohou.

Na konec bychom rádi doporučili možnost vyzkoušení obuvi PRABOS v naší specializované prodejně na Praze 8,        kterou najdete zde:

Kontaktní informace:

Prodejna: +420 773 018 332
Šéfik: +420 773 033 288
Email: info@apmsport.cz

 

Kamenná prodejna

Otevírací doba:

Po - Pá    9:00 - 20:00
Sobota    9:00 - 20:00
Neděle    9:00 - 20:00 

Adresa: Voctářova 8 (nákupní pasáž Kaufland), 180 00 Praha 8